Εμπιστευτικότητα

Η διασφάλιση της πνευματικής ιδιοκτησίας των πελατών μας είναι σημαντική για εμάς. Οποιαδήποτε πληροφορία όπως, σχέδια - προσωπικά στοιχεία και ηλεκτρονική διεύθυνση δεν θα κοινοποιηθεί σε τρίτους χωρίς την άδειά σας.

 

Χρησιμοποιούμε firewalls και βάσεις δεδομένων για να προστατέψουμε τους υπολογιστές μας από μη εξουσιοδοτημένους χρήστες.

 

Παράλληλα η εταιρία λαμβάνει όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών και χρηστών του διαδικτυακού μας τόπου κατά την επίσκεψη στις ιστοσελίδες μας σύμφωνα με τις διατάξεις του ελληνικού, κοινοτικού και διεθνούς δικαίου.

 

Η εταιρία ενδέχεται να συλλέγει και να κρατά προσωπικά σας στοιχεία προκειμένου να απαντήσει στις ερωτήσεις σας, να βελτιώσει τον δικτυακό της χώρο και να σας παρέχει πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.

 

Όπου ο συγκεκριμένος δικτυακός χώρος περιέχει συνδέσμους σε άλλους δικτυακούς χώρους, η ΑΝΑΔΡΑΣΙΣ δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο ή την πολιτική εμπιστευτικότητας των συγκεκριμένων χώρων.

 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υγιεινή & Ασφάλεια

Innora

4Point

4 Αυγούστου 2016

Περιβάλλον

Συνεργασία με την ICF HELLENIC TEAM

Στα πλαίσια ανάπτυξης των εργασιών της, η ΑΝΑΔΡΑΣΙΣ εγκαινιάζει μία νέα συνεργασία με τον εκπρόσωπο του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας στην Ελλάδα.

 

 

f

in