Ποιοι Είμαστε

Τι κάνουμε

H Anadrasis Seminars παρέχει λύσεις εκπαίδευσης και επιχειρηματικές συμβουλές από το 1997. Ειδικεύεται στους τομείς του μάρκετινγκ, των διαπραγματεύσεων, των τεχνικών πωλήσεων, των δεξιοτήτων επικοινωνίας, του χτισίματος ομάδας, και της διαχείρισης αλλαγής και αρκετών άλλων θεματολογιών.

 

 

Τι έχουμε επιτύχει

Έχουμε εκπαιδεύσει περισσότερα από 2000 στελέχη στις χώρες της Ε.Ε. και την  Ελλάδα κατά τα προηγούμενα έτη. Το ορόσημο στην μέχρι τώρα παρουσία μας στον χώρο της εκπαίδευσης ήταν το 2006, όπου από την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του Ευρωπαϊκού Γραφείου Ανασυγκρότησης (European Agency for Reconstruction), μας ανατέθηκε πρόγραμμα εκπαίδευσης εκπαιδευτών που πραγματοποιήθηκε στις πόλεις Σκόπια, Αχρίδα και Μοναστήρι της γειτονικής Π.Γ.Δ.Μ. Πέρα από αυτό, η εταιρεία συμμετέχει σε διάφορα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά προγράμματα στα Βαλκάνια, πάντα στις δραστηριότητες κατάρτισης, και εκπαίδευσης μέσα από ποικίλους φορείς.

 

 

Ο στόχος

Ο στόχος μας είναι να παρέχουμε λύσεις την στιγμή που απαιτούνται. Όλοι οι συνεργάτες μας μοιράζονται το ίδιο πάθος με εμάς για το εξαιρετικό και ποιοτικό αποτέλεσμα. Έτσι, με προσεγμένη μεθοδολογία εκπαίδευσης βασισμένη στα πρότυπα εκπαίδευσης ενηλίκων, ορθή επιλογή εκπαιδευτών και εκπαιδευομένων θέτουμε στόχους μετρήσιμους και εφικτούς.

 

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, στην ομάδα των συνεργατών και εμπειρογνωμόνων μας, συμμετέχουν, πολλοί καταξιωμένοι ακαδημαϊκοί, διευθυντές καθώς και στελέχη μάρκετινγκ και επιχειρήσεων, οι οποίοι έχουν έναν κοινό στόχο: Τον χαρούμενο και εκπαιδευμένο συμμετέχοντα!

 

 

Πρόσκληση

Σας προσκαλούμε σε αυτή την εμπειρία εκπαίδευσης, όπου με βιωματικό τρόπο, και με βάση τις ιδιαίτερες ευαισθησίες και χαρακτηριστικά των συμμετεχόντων θα ανακαλύψουμε νέους στόχους και νέες προοπτικές.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υγιεινή & Ασφάλεια

Innora

4Point

4 Αυγούστου 2016

Περιβάλλον

Συνεργασία με την ICF HELLENIC TEAM

Στα πλαίσια ανάπτυξης των εργασιών της, η ΑΝΑΔΡΑΣΙΣ εγκαινιάζει μία νέα συνεργασία με τον εκπρόσωπο του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας στην Ελλάδα.

 

 

f

in